6 razlogov za obisk brivnice


Ste po navadi nezadovoljni s svojo frizuro? Pogosto razlog tiči v tem, da obiskujete napačnega ponudnika storitev.

Povsem mogoče je, da je nezadovoljstvo posledica samega prostora. Morda pa razlog tiči v tem, da hodite v navaden salon. Ne pravim, da je s tem nekaj narobe, vendar so standardni frizerski saloni specializirani za standardne frizure za širšo množico brez deviacije od modela, ki ga uporabljajo pri vseh strankah. V kolikor niste zadovoljni s svojo frizuro, potrebujete pravega strokovnjaka.

Tukaj pridemo na vrsto brivci. Brivci so posebej naučeni moške frizure. Obisk brivca je izjemno priporočljiv, saj se lahko z njim poistovetite. Pri pravem brivcu se lahko sprostite ob prijetni atmosferi, ki je daleč od tega, kar boste doživeli v standardnem frizerskem salonu.

Moški brivec resnično ve, kako mora striči moškega

Saloni zaposlujejo kozmetologe, ki so naučeni striči lasje, ob tem pa tudi barvati lasje in početi ostala opravila, ki jih morajo pri delu s splošno populacijo. Večina moških teh storitev ne potrebuje, potrebuje pa nekoga, ki zna vrhunsko striči.

Brivci so še posebej dobri pri striženju moških. Imajo boljši vpogled v tehnike striženja in v frizure. Znajo vam tudi priporočiti za vas najboljši stil, če bi to potrebovali. To je tisto, kar vsi pogrešajo v frizerskih salonih, saj so priporočila navadno zelo splošna in brez odstopanj od standardnih frizur.

Okolje je nabito z moško energijo

Bodite odkriti: ali res uživate pri obisku frizerskega salona? Po navadi so ti obiski dolgočasni in imate občutek, da le opravljate eno od nujno potrebnih opravil.

Brivci, po drugi strani, imamo okolje v katerem se lahko moški sprosti, nasloni in dobi odlično izkušnjo. Vsak brivec ima drugačen pristop, zato v primeru, da ne uživate, poskusite z obiskom drugega. Drži pa, da nas ni tako veliko.

Obisk je unikatna izkušnja

Večina frizerskih salonov ima standardno postavitev. Če ste videli en salon, ste videli vse. Atmosfera je generična in po navadi je takšna tudi sama storitev.

Brivnice pa nudijo unikatno izkušnjo. Večina ima starinski izgled, ki vam pričara avtentično atmosfero. V večini brivnic dobite tudi brezplačno pijačo in dober pogovor brez zadržkov ali vas bo sosed gleda postrani.

V brivnici prejmete več kot le novo frizuro

Pri moških je količina storitev za lasje precej omejena. Želite se postriči, morda umiti lasje in je to vse. Ostalih storitev, kot je na primer barvanje, verjetno ne boste potrebovali.

Brivnice ponujajo storitve, ki so posebej prilagojene za moške. Poleg storitve, ki vam jo bo nudil nekdo, ki je posebej specializiran za moške lasje, vam lahko ta oseba tudi uredi brado, brke, zmasira glavo, uredi obrvi in še veliko več. To vključuje tudi prvinsko izkušnjo britja z ostro britvijo. Tega ne boste mogli izkusiti v večini frizerskih salonovo, čeprav velja ta tehnika britja za eno izmed najbolj zaželenih na svetu.

Brivnice imajo tudi najboljše produkte za lasje

Večina frizerskih salonov ima standardne produkte za vaše lasje. Če ste pristaš vrhunskih proizvodov oz. če imate lasje, ki potrebujejo proizvode, ki jih je težko najti v trgovinah, boste to dobili le pri brivcih.

Kar je še bolje, brivec vam bo znal priporočiti za vas najboljši proizvod in to tudi argumentirati, pri čemer v ospredju ne bo njegova pogodba s posameznim dobaviteljem, kot je to v navadi v frizerskih salonih, ampak vaše zadovoljstvo.

Brivnica vam da več za vaš denar

Standardna cena za moško frizuro v frizerskih salonih se giblje med 10 – 15 evri, v brivnicah pa med 15 – 25 evri. Torej, kako lahko govorimo o “več za vaš denar”, če je storitev dražja? Najprej, frizura, s katero boste zapustili brivca, bo veliko boljša, kar je že dovolj dober argument. Poleg tega prejmete več kot le frizuro. Veliko brivcev vam uredi še brado, brke, obrvi in vrhunsko izkušnjo. Večina brivcev vam bo tudi znala svetovati.

Storitev, ki jo prejmete ob obisku brivca, je veliko boljša od te, ki ste je bili do sedaj vajeni.