Nudimo prostor / mentoriranje nadebudnim brivcem!


Dobrodošli v naši brivnici, kjer ne zagotavljamo samo vrhunskih storitev nege, ampak ponujamo tudi prostor za druge brivce, da razvijejo svojo obrt, in ponujamo mentorstvo za tiste, ki se učijo poklica.

Naša brivnica je prostor, kjer se lahko izkušeni brivci združijo in delajo v sodelovalnem in podpornem okolju. Nudimo prostor za brivce, kjer lahko delijo svoje veščine in tehnike ter se povezujejo in gradijo odnose z drugimi strokovnjaki iz industriji.

Poleg tega, da nudimo prostor za druge brivce, nudimo tudi inštrukcije za tiste, ki se učijo brivske umetnosti. Naši izkušeni brivci vas bodo vodili skozi postopek striženja, oblikovanja in urejanja las ter vam ponudili nasvete in trike za izgradnjo uspešne kariere v panogi.

Ne glede na to, ali ste izkušeni brivec, ki želi razširiti svoje znanje, ali začetnik, naša brivnica ponuja nekaj za vsakogar. Z našim usposobljenim osebjem, profesionalno opremo in podpornim okoljem smo predani temu, da vam pomagamo doseči vaše cilje.

Zato pridi in se pridruži skupnosti izkušenih brivcev. Sodelujmo pri ustvarjanju odličnih izkušenj z nego za naše stranke in pomagajmo drug drugemu rasti v naši obrti.

Hvala, ker ste se odločili za vse svoje potrebe po negi našega brivca in za priložnost, da se naučite obrti z našimi strokovnimi mentorji.

Za več informacij pišite na brivnicaig@gmail.com.